Ben jij gezegend met een stel lange benen en op zoek naar een matras voor lange mensen? Met een extra lang matras van 210 cm zul jij een stuk comfortabeler slapen: lekker languit zonder opgetrokken benen! 

Hoe lang moet jouw matras zijn?

Standaard matrassen hebben een lengte van 200 cm. In principe zou een matras minimaal 15 cm langer moeten zijn dan jezelf. Dit betekent dat een matras van 200 cm lang voor veel mensen voldoende is. Heb jij meer dan 15 cm extra nodig? Dat kan! In principe geldt: hoe meer ruimte, hoe comfortabeler.

Voor mensen langer dan 185 cm is een matras van 210 cm niet alleen een aanrader, maar een must! Je moet comfortabel en langgestrekt op jouw matras kunnen liggen.

Vaak zie je dat lange mensen zichzelf aanleren om op de zij met opgetrokken knieën te slapen, maar dat zou niet noodzakelijk moeten zijn. Zorg daarom voor een extra lang matras met een goed ligcomfort. Iedereen verdient namelijk een goede nachtrust!

Waar moet je op letten bij aanschaf van een extra lang matras?

Als je een extra lang matras aanschaft in verband met je lengte, moet je er goed op letten dat je niet alleen op de lengte focust, ook de kwaliteit van het matras moet goed zijn. Onze 7 zone pocketvering matrassen zijn altijd van hoge kwaliteit. Doordat onze extra lange matrassen aan de ene kant een laag traagschuim hebben van 4 cm en aan de andere kant een laag koudschuim van 4 cm past dit matras altijd bij jouw wensen!

Je kunt het matras namelijk eenvoudig omdraaien. Leg je de koudschuim laag boven dan lig je stevig. Kies je voor de traagschuim laag dan lig je zachter en worden drukpunten vermindert. Meer weten over deze schuimsoorten? Je leest het in deze blog. 

Alle extra lange matrassen op een rij!

Het extra lange matras is verkrijgbaar in diverse breedtematen: 

Online een matras bestellen bij Droomidee

Bij Droomidee zijn we gespecialiseerd in matrassen: wij doen al 10 jaar niet anders. Wij hebben voor iedereen het perfecte matras, van hoge kwaliteit. Onze matrassen gaan minimaal 10 tot 14 jaar mee. Daarnaast krijg je altijd 10 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang plezier hebt van jouw matras! 

Heb je een matras besteld? Dan wordt deze gratis bij je thuis bezorgt. Je kunt het matras vanaf dat moment 100 nachten gratis uitproberen. Zo weet je zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van een matras? Onze klantenservice staat klaar voor al je vragen. 

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: