Als slaper kun jij in allerlei categorieën worden ingedeeld: buikslaper, zijslaper, rugslaper, de draaier, de koukleum, de kachel, de pyjamaslaper, de naaktslaper, het heethoofd met koude voeten… Enzovoort!

Aangezien er zoveel categorieën zijn, zorgen we bij Droomidee juist voor een beperkte keuze die bijna iedereen past. Bij ons kun je simpelweg kiezen tussen twee soorten 7 zone pocketvering matrassen: het koudschuim matras en traagschuim matras.

Maar welk matras is dan precies geschikt voor welke slaper? We bespreken het in deze blog: “Welk matras past bij jou: koudschuim matras of traagschuim matras”.

Het pocketveringmatras: voor iedere slaper

Wat voor slaper je ook bent: ons 7 zone pocketvering matras is geschikt voor elke slaper! Hoe kan dat?

Wij geloven dat iedere soort slaper in de kern behoefte heeft aan een aantal basiselementen zin zijn of haar matras.

Elke slaper wil:

 • Een optimale ondersteuning
 • Een drukverlagende werking op de nek, schouders, rug en heupen
 • Een stabiele slaaphouding
 • Een fris matras

Onze pocketvering matrassen zorgen precies hiervoor! De apart verpakte vering in de matrassen zorgt ervoor dat de veren optimaal blijven ondersteunen en er geen kuilvorming ontstaat. De vering geeft net dat beetje extra ondersteuning op 7 zones. Hierdoor worden jouw nek, schouder, rug en heupen extra goed ondersteund. Dankzij deze ondersteuning en drukverlaging op de 7 zones zul jij extra stabiel liggen en genieten van een goede nachtrust.

De materialen van het pocketvering matras zorgen er bovendien voor dat het matras optimaal ventileert: zo blijft het fris en heb je minder last van nachtelijk zweet dat blijft hangen. Onze matrassen van 18 cm of 22 cm dik zijn altijd voorzien van een laag koudschuim, waardoor jij extra fris ligt. Wil jij graag wat extra ondersteuning? Dan kun je kiezen voor ons matras van 22 cm dik met een laag traagschuim.

Meer weten over traagschuim en koudschuim en wat het beste bij jou past? Lees verder!

Is een traagschuim matras geschikt voor jou?

Traagschuim is geschikt voor de buikslaper, zijslaper, rugslaper, maar ook zeker de koukleum! Het maakt voor dit matras niet uit in welke houding jij het liefste ligt: van alle kanten biedt het traagschuim extra ondersteuning, doordat het zich naar jouw lichaam vormt. Hierdoor is het ook extra geschikt voor de koukleum.

Doordat het traagschuim, ook wel NASA-schuim of Memory Foam, zich naar jouw lichaam vormt lig je ook extra warm. Heerlijk voor de koukleumen, maar dus niet echt geschikt als je het ‘s nachts snel heet krijgt. Voor de kacheltjes onder ons is koudschuim meer geschikt!

Is een koudschuim matras geschikt voor jou?

Ben jij een zijslaper, buikslaper of rugslaper en houd je van een fris bed? Dan is een matras met koudschuim echt iets voor jou. Het koudschuim biedt een optimale ondersteuning bij elke slaaphouding en ventileert optimaal. Zo lig je altijd lekker fris.

Het koudschuim matras met een laag traagschuim

Ben jij meer een beetje van beiden? Dat is geen probleem en juist heel logisch: veel mensen hebben bijvoorbeeld in het voorjaar meer behoefte aan koudschuim en in het najaar aan traagschuim. Daarom hebben wij 7 zone pocketvering matrassen met aan de ene kant een laag koudschuim en aan de andere kant een laag traagschuim. Je kunt jouw matras dus gemakkelijk draaien naar de kant waar jij op dat moment behoefte aan hebt!

Traag- of koudschuim matras online bestellen

Vanwege alle eigenschappen van onze 7 zone pocketvering matrassen met koudschuim en traagschuim kunnen we wel stellen dat deze matrassen geschikt zijn voor zo’n beetje elke soort slaper!

Wil jij ook zo’n pocketvering matras met koudschuim en/of traagschuim bestellen? Bestel hem online in de matrassenwebshop van Droomidee! Bestel je pocketvering matras vandaag en jij slaapt al gauw op een heerlijke laag traagschuim of koudschuim.

 

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

   395 895

  De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

  Totaal 395

  Artikelnummer: N/B Categorie: