Wil jij online een nieuw matras kopen, maar weet je niet welke matrasdikte jij nodig hebt? Met deze blog helpen we je een handje en geven het antwoord op jouw vraag: heb jij een matras van 18 cm dik of 22 cm dik nodig?

Online nieuw matras kopen: welke dikte heb jij nodig?

Het gaat tegenwoordig allemaal zo gemakkelijk: zelfs jouw matras kun je al online kopen! Wel moet je hiervoor een aantal zaken van tevoren weten:

Lengte en breedte

Zo moet je weten welke lengte en breedte jouw matras moet hebben. Dit heeft te maken met jouw lengte en gewicht, maar ook of jij een eenpersoonsmatras of tweepersoonsmatras zoekt!

Materiaal

Daarnaast moet je ook weten wat voor materiaal je wil: wil jij bijvoorbeeld een 7 zone pocketveringmatras met koudschuim of traagschuim?

Als jij eruit bent wat voor soort 7 zone pocketvering matras je zoekt en in welke lengte- en breedtemaat, ben je nog niet klaar! Ook de dikte van jouw matras is namelijk van belang. Kies jij voor een 18 cm dik of 22 cm dik matras?

18 cm dik matras

Heb jij een 18 cm matras nodig? Vaak zien we dat mensen met een relatief licht gewicht hier voldoende aan hebben! Mensen die juist relatief iets zwaarder zijn, zijn beter uit met een matras van 22 cm dik.

Bij het kiezen van de juiste dikte is het dus van belang rekening te houden met jouw gewicht. Daarnaast heeft de dikte ook te maken met het soort matras dat je zoekt. De matrassen van 18 cm dik van Droomidee zijn bijvoorbeeld altijd 7 zone pocketvering matrassen met een laag koudschuim. Wil jij liever een matras met 7 zone pocketvering, met enerzijds een laag koudschuim en anderzijds een laag traagschuim? Dan kies je voor een matras van 22 cm dik!

22 cm dik matras

Onze pocketvering matrassen zijn altijd 18 cm of 22 cm dik. Ben jij relatief wat zwaarder van stuk? Dan is een matras van 22 cm dik ideaal voor jou. Ben jij op zoek naar een matras met een laag koudschuim en een laag traagschuim? Dan is het matras van 22 cm dik ook iets voor jou!

De 7 zone pocketvering matrassen van 22 cm dik met NASA traagschuim matras liggen heerlijk comfortabel. Een eigenschap van het traagschuim is dat dit zich naar jouw lichaam vormt en bovendien lekker warm ligt. Vele mensen kiezen ervoor de koudschuimlaag naar boven te leggen in de zomer en gebruiken de traagschuimlaag in de winter.

Nooit een te dun matras bij Droomidee

De matrasdikte is van belang als jij een matras van goede kwaliteit wil aanschaffen. Een te dun matras slijt namelijk veel sneller en biedt veel minder ondersteuning. Bij Droomidee verkopen we dan ook nooit matrassen die te dun zijn: wij hebben enkel matrassen van 18 cm of 22 cm dik in ons assortiment.

18 cm of 22 cm dik matras online kopen

Hopelijk ben jij er dankzij onze blog uitgekomen welke matrasdikte jij nodig hebt! Ga jij voor een matras van 18 cm of 22 cm dik? Selecteer jouw keuze door middel van de productconfigurator in onze matrassenwebshop! Wij wensen je alvast een goede nachtrust en heerlijk comfortabele nachten toe! Heb je toch nog een vraag, bijvoorbeeld over de bezorging, 100 nachten proefslapen, garantie, retourneren of betaalmethoden? Neem dan een kijkje op de website van Droomidee of neem gerust contact op met de klantenservice.

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: