Ben je op zoek naar een goedkoop matras? We vertellen je in deze blog waar je op moet letten! 

Matras van Droomidee 

Het is belangrijk dat je goed let op de kwaliteit van het matras. Want, als je bij aanschaf van een goedkoop matras niet let op de kwaliteit ben je in de toekomst misschien duurder uit, omdat je al gauw weer een nieuw matras moet kopen. Bij Droomidee verkopen wij daarom niet de allergoedkoopste matrassen. Wel bieden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze matrassen comfortabel zijn! Onze matrassen zijn van hoge kwaliteit en gaan bij goed onderhoud 14 jaar mee. Reken maar uit: dat is voor een matras van 160×200 x 18 cm minder dan 20 euro per jaar. Daar kan een goedkoop matras van lage kwaliteit niet tegenop. Het is natuurlijk wel een investering voor de lange termijn, maar wij denken dat een goed nachtrust van 14 jaar het zeker waard is.

Een goedkoop matras van hoge kwaliteit, kan dat?

Alle matrassen van Droomidee worden vanuit de fabriek bij jou geleverd. We slaan de tussenhandel over waardoor we jou de beste prijs garanderen. Daarnaast heb je bij ons geen last van bijkomende kosten.

Onze bezorging is gratis en de kosten voor retourneren nemen wij op ons. Bovendien kun je gratis 100 dagen proefslapen. Dit betekent dat je jouw matras kosteloos kan retouren als het matras binnen 100 dagen toch niet bevalt. Wij sturen je dan een ander model toe of je krijgt je geld terug! 

Een uitgebreide keuze 

Of je nu een traagschuim matras of een koudschuim matras zoekt, we hebben het allemaal! In combinatie met de pocketvering en de zeven comfortzones vind je gegarandeerd het goedkope matras dat bij jou past.

Je kunt alle goedkope matrassen bekijken in de webshop. 

Voor het gemak hebben we alle budgetvriendelijke matrassen op een rijtje gezet:

Bij Droomidee leveren we alle goedkope matrassen met een premium service. We bieden een garantieperiode van 10 jaar. Je bent er dus van verzekerd dat jouw goedkope matras een goede aankoop is! 

Onze tip bij de zoektocht naar een goedkoop matras: denk aan de lange termijn. Op de lange termijn kan een goedkoop matras van lage kwaliteit een stuk duurder uitvallen dan een matras van hoge kwaliteit. 

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: