Ben jij op zoek naar een matras van 120×200 cm? Dan ben je op zoek naar een twijfelaar! Dit matras is ideaal als ruim eenpersoonsmatras: breder dan een regulier eenpersoons matras (van 80×200 cm of 90×200 cm) en smaller dan een tweepersoonsmatras.

Een 120×200 cm matras is bijvoorbeeld een mooie oplossing als je wat zwaarder bent, of als je om andere redenen meer ondersteuning nodig hebt. De zeven zone pocketveringmatrassen van Droomidee zijn al stevig van zichzelf en bieden een optimale ondersteuning, maar met net dat beetje extra oppervlakte wordt dit juist vergroot.

Zoek jij een 120×200 cm matras omdat je gewoon net wat meer ruimte wilt, maar een tweepersoonsmatras te groot vindt? Dan is dit natuurlijk ook een goede uitkomst. Lees in deze blog nog veel meer over het 120×200 cm matras van Droomidee!

Matras in 120×200 cm van Droomidee

In het uitgebreide matrassenassortiment van Droomidee vind je 7 zone pocketvering matrassen in allerlei afmetingen. Zo hebben wij twijfelaar matrassen in 120×200 cm, maar ook in 140×200 cm. Dit zijn allemaal 7 zone pocketveringmatrassen, van 18 of 22 cm dik, met koudschuim en/of traagschuim.

Bekijk hier een overzicht van een aantal van onze topmatrassen in 120×200 cm:

Wat kies jij? Met of zonder traagschuim

Wanneer je kiest voor een 120×200 cm matras, dien je ook een keuze te maken in het materiaal. Al onze 7 zone pocketveringmatrassen zijn voorzien van koudschuim, maar worden eventueel voorzien van een laag traagschuim. Deze traagschuim reageert op jouw lichaamstemperatuur en verminderd de drukpunten. De voordelen hiervan? Je ligt warmer (met optimale ventilatie) en hebt een verbeterde ondersteuning en doorbloeding. Je zult heerlijk slapen!

Onderhoud van een 120×200 matras

Een matras van Droomidee kan minstens 10 jaar mee! Daarom bieden wij ook 10 jaar garantie op al onze matrassen. Je matras kan zelfs nog veel langer mee als je deze goed onderhoud. Hoe doe je dat? Dat is niet heel anders dan bij onze andere matrassen. Zorg dat je jouw 120×200 cm matras om de paar maanden omkeert: van bovenkant naar onderkant en hoofdeinde tot voeteneinde. Zo blijft jouw matras goed in vorm en heb je minder kans op kuilvorming. Daarbij dien je jouw matras regelmatig goed te luchten bij het open raam (en het liefst in de zon, zo dood je meer bacteriën en huismijt) en af en toe te stofzuigen.

Matras op maat: 130×200 cm

Zou jij graag een twijfelaar matras willen, maar zoek jij eigenlijk een maat tussen de 120 cm en 140 cm in? Deze staat misschien niet in ons assortiment, maar dit kan Droomidee zeker voor je fabriceren. Wij bieden namelijk de service Matras op maat. Als je gebruik maakt van deze service kun je aangeven dat jij een matras van 130 cm wilt, waarna wij deze voor jou in productie nemen.

Wanneer je deze bestelling plaatst voorzie je ons ook in alle andere nodige informatie: dikte (18 of 22 cm), materialen (koudschuim en/of traagschuim) en bijvoorbeeld de belangrijke bezorggegevens.

Online 120×200 cm matras kopen

Online een 120×200 cm matras kopen? Bij Droomidee geniet je van alle gemakken van een webshop! In een paar klikken bestel je jouw nieuwe matras en maak je gebruik van onze uitstekende service die onder meer bestaat uit 10 jaar garantie, gratis bezorging en 100 dagen proefslapen. Dus, geen twijfels: bestel je 120×200 cm twijfelaarmatras gemakkelijk online met Droomidee.

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: