Ben jij op zoek naar een lekker ruim tweepersoonsmatras? Ga dan voor het 180 x 200 matras! Dit is het breedste matras in ons assortiment en ideaal voor singles en stellen die graag de ruimte nemen. Naar Nederlandse maatstaven is een 180 x 200 cm matras een “Kingsize” matras: in de meeste matrassenwinkels is dit namelijk het aller breedste formaat.

Bij Droomidee hebben we verschillende 180 x 200 kingsize matrassen in diktes van 18 tot 22 centimeter. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over onze kingsize matrassen: welke soorten hebben we, voor wie zijn ze geschikt en wat zijn de voordelen? Je leest het hier!

Matras 180 x 200 in 7 comfortzones pocketvering

Als jij voor jezelf of met je partner lekker ruim wilt liggen, kunnen we niet anders zeggen: size does matter. Er is echter een grote ¨maar¨! Want, hoe groot je matras ook is: je hebt er niet veel aan als deze niet optimaal comfortabel ligt. Kijk bij het uitzoeken van een kingsize 180 x 200 matras dus niet alleen naar de maat, maar ook zeker naar de uitvoering!

Bij Droomidee weten we alles van comfort: onze matrassen zijn van hoge kwaliteit en bieden alleen maar optimaal comfort. Dat kan dankzij onze 7 zone pocketvering matrassen. De zeven zones van deze matrassen bevinden zich met name ter hoogte van heupen en schouders.

Op de plekken waar de zeven zones zich bevinden, veert het matras iets meer en voelt het net wat zachter aan. Met dank aan de zeven comfortzones lig je met een mooie rechte rug op het matras, waardoor je nek-, rug- en schouderklachten kunt voorkomen. Dit is niet alleen het geval bij onze matrassen in 180 x 200 cm, maar bij al onze matrassen!

Andere voordelen 180 x 200 pocketvering matras

Zoals je leest heeft een 7 comfortzone pocketvering matras een groot voordeel: je ligt super comfortabel en je rug, schouders en nek krijgen extra ondersteuning, waardoor je klachten kunt voorkomen. Maar er zijn ook nog andere voordelen! We hebben een aantal voordelen van een pocketvering matras voor je op een rijtje gezet:

 • Het ventileert beter, doordat er voldoende lucht zit tussen de verpakte veren. Als gevolg hiervan zul je minder snel zweten en heerlijk slapen.
 • Pocketvering gaat langer mee dan andere soorten matrassen. Dit komt doordat de springveren beschermd in het matras zitten: ze raken elkaar niet en beschadigen veel minder snel.
 • Het matras blijft goed droog van binnen, dankzij de goede ventilatie. Vocht wordt gereguleerd, waardoor het matras langer fris blijft.
 • Doordat de springveren zijn verpakt, blijven ze goed op hun plek en behouden ze bovendien hun stevigheid. Kuilvorming wordt hiermee tegengegaan, waardoor je ook langer van een optimale ondersteuning geniet.

Wil jij echt goed slapen en ´s ochtends fris en zonder klachten wakker worden? Dan is een 7 zone pocketvering matras in 180 x 200 cm echt iets voor jou!

Luxe 180 x 200 matrassen van Droomidee

Neem jij alleen genoegen met het allerbeste? Dan kies je voor een kingsize matras in 180 x 200 cm van Droomidee! Zoals je al hebt kunnen lezen, zitten er vele grote voordelen aan een pocketvering matras, maar wist je dat er ook vele voordelen zitten aan Droomidee zelf? Naast dat wij de beste kwaliteit bieden, hebben wij ook nog andere eigenschappen die wat ons betreft horen bij een matrassenfabrikant van kwaliteit:

Droomidee maakt matrassen op duurzame wijze

Onze matrassen zijn duurzaam. Enerzijds omdat onze 180 x 200 cm matrassen een lange levensduur hebben, anderzijds omdat wij recyclen. Onze matrassen gaan namelijk gemiddeld 10 tot 14 jaar mee en dat is van maximale duur voor een matras! Daarnaast zijn de matrassen 100% recyclebaar, wat beter is voor het milieu.

Droomidee biedt 10 jaar garantie

Omdat onze 180 x 200 matrassen 10 tot 14 jaar mee kunnen, kunnen wij onze klanten ook 10 jaar garantie bieden. Dat is wel zo eerlijk en transparant! Als iemand een matras met een productiefout heeft, nemen wij deze kosteloos terug en zorgen wij voor een goede vervanging.

Droomidee biedt 100 dagen proefslapen

Wanneer je een matras in 180 x 200 cm van Droomidee bestelt, heb jij recht op 100 dagen proefslapen. Dit betekent dat als je binnen 100 dagen toch niet helemaal tevreden bent met het matras, je deze kunt omruilen. Wij kunnen dit aanbieden, omdat maar 3 op de 100 klanten hier gebruik van maakt: de andere 97 zijn direct tevreden! Wanneer je jouw matras omruilt, recyclen we deze zodat we er op duurzame wijze een nieuw exemplaar van kunnen maken.

Binnen 3 dagen een matras 180 x 200 in huis

Hopelijk hebben wij je kunnen voorzien van voldoende informatie over onze kingsize matrassen in 180 x 200 cm! Neem op je gemak een kijkje in onze uitgebreide webshop en kies het matras dat bij jouw past. Na bestelling staan wij al binnen drie dagen bij je op de stoep, dus wie weet tot gauw!

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

   395 895

  De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

  Totaal 395

  Artikelnummer: N/B Categorie: