Het 80 x 200 cm matras met 7 pocketveringen is het kleinste matras in het uitgebreide assortiment van Droomidee. Voor wie is dit smalle matras geschikt? Voor kinderen, voor de petite volwassene, voor het logeerbed of ideaal voor in de camper of caravan! Ons 7 zone pocketvering 80 x 200 matras neemt misschien weinig ruimte in, maar de kwaliteit is nog steeds van de grootste soort. Meer weten over dit matras? Droomidee vertelt je er alles over in deze blog!

Het smalste Droomidee-matras: 80 x 200 cm

Bij Droomidee verkopen we matrassen in allerlei maten: zelfs al tot lengtematen van 210 cm! Naast onze diverse maten, bieden wij ook de service Matras op maat. Je stuurt ons dan jouw ideale maat toe, en wij fabriceren deze speciaal voor jou in onze fabriek.

Onze matrassen hebben diverse lengte- en breedte-maten, maar komen ook in twee diktes: 18 cm of 22 cm. Ook ons smalle matras van 80 x 200 cm wordt geleverd in twee diktes:

Matras 80 x 200 cm, 18 cm dik: Dit matras van 18 cm dik is een stevig 7 zone pocketvering matras met koudschuim. Dit matras is geschikt voor iedereen met een gewicht tot 80 kilo.

Matras 80 x 200 cm, 22 cm dik: Het matras van 22 cm dik is medium tot stevig. Dit 7 zone pocketveringmatras is voorzien van een koudschuimlaag en is ideaal voor iedereen met een gewicht tot 100 kilo.

Matras 80 x 200 cm, 22 cm dik, met traagschuim: Dit matras van 22 cm dik is niet alleen voorzien van een laag koudschuim aan de ene zijde, maar ook van een laag traagschuim aan de andere zijde. De traagschuimlaag is medium stevig en de koudschuimlaag is stevig. Dit 7 zone pocketvering matras is geschikt voor iedereen tot 100 kg.

7 zone pocketvering: de voordelen

Al onze matrassen van 80 x 200 cm zijn dus voorzien van 7 zone pocketvering. Maar wat is dit precies en wat zijn de voordelen?

In een 7 zone pocketveringmatras zitten zeven zones over het matras verdeeld. Deze zones zijn wat zachter en veren meer mee. De zeven zones bevinden zich met name bij de schouders, rug en heupen, waardoor je stabieler ligt en fysieke klachten kunt voorkomen. Met ¨pocketvering¨ wordt bedoeld dat de veren apart van elkaar verpakt zijn en zo los van elkaar goed kunnen blijven veren en het matras bovendien uitstekend ventileren. Deze matrassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zeker 10 tot 14 jaar mee. Omdat wij staan achter de kwaliteit die wij leveren, geeft Droomidee dan ook altijd 10 jaar garantie mee met zijn matrassen.

Kortom: wat zijn de voordelen van een 7 zone pocketvering matras van 80 x 200 cm? Wij zetten het nog even op een rijtje:

 • De zeven zones geven de juiste zachte ondersteuning bij de schouders, rug en heupen en zorgen voor een stabiele houding en verminderde klachten.
 • Dit matras gaat 10 tot 14 jaar mee en is voorzien van 10 jaar garantie.
 • De pocketvering zorgt voor een optimale vering en uitstekende ventilatie van het matras

Is een 80 x 200 cm matras iets voor jou?

Ben jij smal van stuk? Zoek je een matras voor jouw kind? Heb jij een klein bed in de logeerkamer? Of zoek je een matras dat in de caravan of camper past voor vakantie? In al deze gevallen zou een 80 x 200 cm matras iets voor jou kunnen zijn!

Voor de mensen die niet 100% zeker zijn van hun zaak, bieden we onze service 100 dagen proefslapen. De naam zegt het eigenlijk al: met deze service geven we je de mogelijkheid om 100 nachten proef te slapen op jouw nieuwe matras. Is het toch niet wat je wilde? Dan kan het matras geretourneerd worden en kies je een nieuw matras in de Droomidee-webshop.

Droomidee kan deze dienst aanbieden omdat 97% van onze klanten altijd direct tevreden is over onze matrassen. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over schade aan het milieu of de afvalberg, wanneer je jouw matras wil retourneren na 100 dagen proefslapen. Geretourneerde matrassen worden altijd door ons gerecycled!

80 x 200 cm matras van Droomidee

Heb jij interesse in een matras van Droomidee? Neem een kijkje in onze webshop en maak een keuze tussen onze matrassen van 18 cm dik, 22 cm dik of 22 cm dik met traagschuim. Heb je hier een vraag over? Ga dan naar onze Vraag en Antwoord-pagina of neem contact op met de klantenservice. Wij wensen je een goede nachtrust op jouw nieuwe matras!

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

   395 895

  De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

  Totaal 395

  Artikelnummer: N/B Categorie: