Ben jij op zoek naar een eenpersoons matras? Een matras van 90 x 200 is het populairste eenpersoons matras. Met het 90 x 200 matras van Droomidee heb je meer dan genoeg ruimte voor jezelf en geniet je straks van een goede nachtrust. Meer weten over dit matras? Lees dan verder. 

7 zone pocketvering matrassen 

Alle matrassen van Droomidee hebben een pocketvering. Bij een matras met pocketvering zijn alle veren afzonderlijk verpakt in zakjes. Hierdoor kan elke veer zich onafhankelijk van de andere veren bewegen. Dit maakt het mogelijk om verschillende veren te gebruiken in één matras. Op deze manier kunnen er 7 zones worden gecreëerd. In de schouder- en heupzone worden er bijvoorbeeld zachtere veren gebruikt zodat je lichaam gelijkmatig over het matras verdeeld wordt. Daarnaast haken de veren niet in elkaar en maakt het matras geen geluid als je er op gaat liggen. Zo blijft de kwaliteit van het matras hoog en kun je er nog jarenlang van genieten! 

Traagschuim of koudschuim?

Het pocketvering matras 90×200 cm is verkrijgbaar in drie varianten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet: 

 • Stevig pocketvering matras 90×200 cm – koudschuim – 18 cm dik 
 • Medium pocketvering matras 90×200 cm – koudschuim – 22 cm dik 
 • Zacht pocketvering matras 90×200 cm – combinatie van koudschuim en traagschuim – 22 cm dik 

De open celstructuur van het koudschuim zorgt onder meer dat het matras koel blijft, goed ventileert en gemakkelijk vocht afvoert. Het traagschuim zorgt dat jouw gewicht goed over het matras verdeeld wordt en vermindert drukpunten. Het ligt er maar net aan wat je fijn vindt: sommige mensen zweren bij het comfort van traagschuim, anderen houden het liever bij koudschuim. Beslis op basis van jouw wensen en persoonlijke slaapstijl wat bij je past!

Heb je advies nodig bij het kiezen van het perfecte matras? Onze klantenservice staat voor je klaar! 

Onze service 

Wanneer je een 90 x 200 matras van Droomidee aanschaft geniet je niet alleen van een goede kwaliteit, maar van nog veel meer voordelen! 

10 jaar garantie 

Bij Droomidee ontvang je altijd 10 jaar garantie op jouw matras: welke je ook kiest! Onze matrassen zijn van hoge kwaliteit en gaan bij goed onderhoud zeker 10 tot 14 jaar mee.

Gratis bezorging 

Prime Trans uit Balkbrug is onze betrouwbare en ervaren logistieke partner. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling op klantvriendelijke en klantgerichte wijze wordt afgeleverd. We bezorgen geheel gratis in heel Nederland! Daarnaast kan je jouw bestelling gratis afhalen bij Prima Trans

100 nachten proefslapen 

Je kunt jouw matras 100 dagen kosteloos uitproberen. Is jouw matras binnen? Gebruik hem meteen en kijk of jouw matras goed bevalt. Is het toch niet wat je zocht? Dan stuur je hem kosteloos terug door gebruik te maken van onze service 100 nachten proefslapen.

Duurzaamheid 

Bij Droomidee hechten we veel waarde aan een gezonde leefomgeving en groen milieu. Daarom worden al onze matrassen milieuvriendelijk geproduceerd en zijn ze 100% recyclebaar.

Een matras van 90 x 200 cm van Droomidee bestellen? Ga direct naar onze matrassen webshop en bestel jouw gloednieuwe 90 x 200 cm matras in een paar klikken. 

 

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

   395 895

  De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

  Totaal 395

  Artikelnummer: N/B Categorie: