Is een tweepersoons matras alleen geschikt voor koppels? Zeker niet, want in je eentje is al die ruimte heerlijk! Je kunt alle kanten op liggen, omrollen tot je eens ons weegt en ook nog eens in het midden liggen.

Of je nou alleen slaapt, of met zijn tweeën, onze tweepersoons matrassen zijn een aankoop die voor een hele hoop slaapcomfort gaat zorgen. In deze blog vertellen we je alles over de verschillende modellen die we hebben!

Alle ondersteuning die je nodig hebt met een tweepersoons matras

Al onze modellen, van eenpersoons tot tweepersoons matrassen, hebben allemaal een 7 zone pocketvering matras. Dat heeft een paar voordelen. Zo gaat een pocketvering langer mee dan andere soorten veringen, omdat de veren minder snel slijten. Daarnaast zorgt een pocketvering er ook voor dat je lichaam minder snel gaat zweten, vanwege een goede ventilatie. Dat zijn allemaal hele fijne voordelen, maar we hebben om een andere reden voor pocketveringen gekozen.

Onze 7 zone pocketvering zorgt namelijk voor een fantastische ondersteuning van je lichaam. Door op strategische plekken in het matras te werken met harde en zachte zones, wordt je lichaam de hele nacht lang goed ondersteund. Dat maakt deze tweepersoons matrassen heel fijn om op te slapen! Je schouders en heupen worden bijvoorbeeld netjes recht gehouden en ook je ruggengraat ligt op een natuurlijke manier.

Dit zorgt ervoor dat jij ’s ochtends goed uitgerust en zonder nekpijn kan opstaan! En dat is heel erg belangrijk!

Goed slapen is gezond

Wanneer je slecht slaapt kunnen er allerlei kleine problemen optreden. En hoewel je wanneer je ouder wordt steeds minder slaap nodig hebt, is het nog steeds verstandig om te mikken op minstens 7 uur per nacht. Slaap je minder dan dat, kun je last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn.

Maar je kunt ook meer zin krijgen in eten, of je concentratie verliezen. Goed slapen is dus belangrijk! Niet alleen voor je mentale gezondheid trouwens, want je lichaam zelf heeft ook slaap nodig. Je lichaam is minder fit wanneer je te weinig slaapt, waardoor je bijvoorbeeld sneller een griepje op loopt. Om beter te slapen kun je werken aan een slaapritme, maar een goed matras kan ook geen kwaad!

Comfortabel liggen op een tweepersoons matras

Je slaapt het allerlekkerst wanneer je lekker kunt liggen. Wat dat betreft ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben drie verschillende tweepersoons matrassen in huis met verschillende soorten comfortlagen. De comfortlaag is de bovenste laag van het matras, dat van een speciaal materiaal is gemaakt.

In onze winkel heb je keuze uit traagschuim of koudschuim. Koudschuim is geschikt voor mensen die van wat hardere matrassen houden. Daar hebben we twee varianten van. Een van onze matrassen heeft een koudschuimlaag van 2 centimeter. Dit is ons meest stevige matras. Het tweepersoons matras met 4 centimeter koudschuim is wat zachter, maar nog steeds stevig genoeg om je lichaam te ondersteunen.

Ons zachtste matras maakt gebruik van traagschuim. Dit materiaal staat ook wel bekend als memory foam en vormt zich naar je lichaam. Het is een zachter materiaal, waar je een beetje in wegzakt, waardoor dit matras heerlijk zacht is. Omdat traagschuim zich naar je lichaam vormt, zorgt dit matras voor de beste ondersteuning!

Of je nu in je eentje slaapt en lekker wilt genieten van de ruimte, of met zijn tweeën slaapt en het matras wilt delen, onze tweepersoons matrassen zorgen voor een heerlijke nachtrust. Kijk eens in ons assortiment om te kijken welk matras het beste bij je past. We hebben verschillende maten en verschillende modellen, zodat er altijd iets moois voor je tussen zit! Kies jouw favoriete matras en voor je het weet kun je heerlijk wegdromen op je nieuwe matras.

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: