Alles wat je moet weten over een twijfelaar matras!

Een twijfelaar is een matras die groter is dan een eenpersoons matras en net iets smaller dan een tweepersoons matras. Ideaal als je niet zoveel ruimte hebt in jouw slaapkamer maar wel lekker ruim wilt liggen! 

Een twijfelaar van Droomidee 

Bij Droomidee hebben we twee verschillende afmetingen twijfelaar matrassen: 120×200  cm en 140×200 cm. Beide afmetingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten:

Weet je niet wat het verschil is tussen een pocketvering, koudschuim en traagschuim? We vertellen je er graag meer over. 

7 zone pocketvering systeem

Alle matrassen van Droomidee zijn pocketvering matrassen. De veren van de matrassen zijn apart verpakt in zakjes, ook wel pockets. Hierdoor kan elke veer zich onafhankelijk van de andere veren bewegen. Dit maakt het ook mogelijk om verschillende veren te gebruiken in één matras. Op deze manier kunnen er 7 zones worden gecreëerd. In de schouder- en heupzone worden er bijvoorbeeld zachtere veren gebruikt. Op deze manier wordt je lichaam gelijkmatig over het matras verdeeld en krijgt jouw wervelkolom de ideale ondersteuning. Met dit systeem zorgen wij voor een ideale nachtrust! 

Koudschuim 

Koudschuim staat bekend om de veerkracht en goede steun die het biedt. Het schuim wordt veel gebruikt. Zo kun je het onder andere terugvinden in auto’s, banken en koptelefoons. Koudschuim voert gemakkelijk vocht af en biedt een goede ventilatie. Dat is wel zo hygiënisch! Koudschuim zorgt voor een langdurig fris matras, mits je dit goed onderhoud.

Traagschuim 

Traagschuim wordt ook wel ‘memory foam’ of ‘NASA schuim’ genoemd. Dit schuim staat bekend om het verminderen van drukpunten. Het verschil tussen dit schuim en koudschuim is dat de schuimbelletjes bij traagschuim omhuld zijn door een dun vliesje. Dit zorgt ervoor dat wanneer er druk op wordt uitgeoefend, het even duurt voordat de belletjes zich weer vullen met lucht. Hierdoor vormt het matras zich naar jouw lichaam. Traagschuim ligt lekker zacht en comfortabel! Heb je last van lichamelijke klachten? Ook dan is een traagschuim matras ideaal voor jou. 

Voor wie is een twijfelaar geschikt?

Een twijfelaar matras kan ideaal zijn in verschillende situaties. Heb je een kleine slaapkamer of weinig ruimte voor een tweepersoonsbed en wil je toch ruim kunnen slapen? Dan biedt een twijfelaar van 120×200 cm uitkomst! Slapen jullie met zijn tweeën maar hebben jullie geen behoefte aan extra ruimte en kruipen jullie graag dicht tegen elkaar aan? Ook dan is een twijfelaar van 140 x 200 cm een oplossing. Een 140×200 cm matras is dus geschikt als eenpersoons matras, maar ook als tweepersoons matras! 

Online twijfelaar matras kopen

Bij Droomidee bestel je eenvoudig en snel een matras online. Ben je op zoek naar een twijfelaar, eenpersoons matras of tweepersoons matras? In het assortiment van Droomidee vind je het 7 zone pocketvering matras (met of zonder traagschuim) dat bij je past! Neem snel een kijkje in onze webshop en maak je keuze!De online configurator van Droomidee helpt je gemakkelijk de juiste keuze te maken. Met onze 100 dagen proefslapen service kan je zelf ervaren of je echt de juiste keuze hebt gemaakt… Voor de twijfelaars onder ons!

Jouw eigen droommatras

De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

     395 895

    De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Stel eenvoudig jouw matras op maat samen: 

    Totaal 395

    Artikelnummer: N/B Categorie: