Een middelhard matras voor een goede nachtrust

Matrassen zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je weten welk matras je moet kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over ons middelharde matras. Met deze informatie kan jij straks het ideale matras kiezen en genieten van een goede nachtrust! 

Comfortabel en ondersteunend

Er zijn veel verschillende soorten matrassen. Een middelhard matras geeft jou het beste van twee werelden: het matras biedt voldoende ondersteuning, maar ligt net wat comfortabeler door de dikkere laag koudschuim. Zo word je elke dag uitgerust en fris wakker. 

Middelhard Matras

Een middelhard Droomidee matras

Het middelharde matras van Droomidee bestaat uit een innovatief 7 zone pocketvering systeem gecombineerd met twee lagen koudschuim van 4 cm dik aan beide kanten van het matras. Dit matras ligt door de dikkere laag koudschuim net wat zachter dan zijn dunnere broertje. Zonder in te leveren op een stevige ondersteuning. Koudschuim is namelijk erg veerkrachtig. Het staat ook bekend als High resilience of HR, wat hoge veerkracht betekend. Het schuim zorgt op deze manier voor een optimale drukverdeling van jouw lichaam over het matras. Dit leidt tot een ideale positie in bed. Met dit matras wordt jij altijd uitgerust wakker! 

Bij Droomidee bieden we middelharde matrassen in verschillende maten aan. Heb jij een matras van 90×200 cm nodig, of toch een groter matras van 160×200 cm? Zijn dit niet de maten waarnaar je op zoek bent? We bieden ook nog een aantal tussenmaten aan. Zo is er altijd een matras die bij jouw wensen past.

Voor wie zijn middelharde matrassen geschikt?

Kun jij niet kiezen tussen een hard matras en een zacht matras? En ben je op zoek naar een matras die zowel zacht ligt, als voldoende ondersteuning biedt? Dan is een middelhard matras iets voor jou. 

Daarnaast speelt gewicht ook een rol. Een zacht matras is bedoeld voor mensen tot 70 kg. Is je lichaamsgewicht zwaarder en je lichaamsbouw breder? Dan heb je een steviger matras nodig voor de optimale ondersteuning. Val jij hier net een beetje tussen? Dan past een middelhard matras goed bij jou. 

Koudschuim is daarnaast heel prettig in de zomer, of als je het s’nachts vaak warm hebt en veel transpireert. Koudschuim voelt namelijk lekker fris aan, voert gemakkelijk vocht af en ventileert goed. 

Het matras 100 dagen uitproberen? 

Om te bepalen of een middelhard matras aan jouw wensen voldoet is het belangrijk om het matras te testen. Bij Droomidee geloven we namelijk dat je een goede nachtrust moet ervaren. Daarom geven we jou voldoende tijd om het matras uit te proberen. Het duurt namelijk even voordat je gewend bent aan jouw matras. Past het matras onverhoopt toch niet bij je? Dan komen we deze weer bij je ophalen en ruilen we het matras eventueel om. 

100% klanttevredenheid

Wij laten dromen uitkomen! Bij Droomidee koop je namelijk een goed matras voor een mooie prijs. Alle matrassen voldoen aan alle kwaliteitseisen. De matrassen van Droomidee gaan dan ook gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Is er onverhoopt toch iets mis met jouw matras? Je krijgt 10 jaar garantie op alle productiefouten. We zullen het matras in dit geval kosteloos vervangen. Zo kun je nog jarenlang genieten van jouw droommatras. Daarnaast zijn onze matrassen milieubewust geproduceerd en 100% recyclebaar! 

Denk je na het lezen van deze pagina dat een stevig matras of een zacht matras toch beter bij jou past? Bij Droomidee bieden we verschillende soorten matrassen aan zodat er altijd een matras is die aan jouw wensen voldoet. Kom je er niet uit? We helpen je graag! Onze klantenservice staat klaar voor al jouw vragen.