Matras op maat nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet de matrasmaat hebt gevonden die jij zoekt. Dat is geen enkel probleem. Droomidee heeft daarvoor namelijk een oplossing bedacht: wij dachten als een klant zijn of haar gewenste matras niet vindt, dan maken we deze toch gewoon op maat! Op deze manier kan ook jij van jouw ideale Droomidee matras genieten.

Uiteraard zijn de matrassen die op maat gemaakt worden ook gewoon pocketvering matrassen. Je hebt niet alleen de keus uit verschillende maten, maar ook uit verschillende diktes. De matrassen op maat zijn vooral bedoeld voor degene die het gevoel heeft net wat zwaarder te zijn. Wij zorgen ervoor dat het matras zich aanpast aan de vorm van jouw lichaam, zodat je altijd optimaal ligt.

Matras Op Maat Home Hero Droomidee

Voorwaarden

Bij het laten maken van een matras op maat hanteren wij een aantal afwijkende voorwaarden. Omdat het matras speciaal voor jou gemaakt is, kan je deze niet retourneren. Bedenk dus goed welke maat het best bij jouw lichaam past.

Naast het niet kunnen retourneren, hanteren wij ook een afwijkende levertijd. De levertijd is namelijk tussen de drie en zes weken. Je zal dus een klein beetje geduld moeten hebben voordat je kunt genieten van jouw nieuwe matras. Ten slotte ontvang je enkel fabrieksgarantie bij de aanschaf. Gelukkig zijn de matrassen van uitstekende kwaliteit!

Matras op maat nodig?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen! Wij beantwoorden jouw vragen en staan 24/7 voor je klaar.

085 760 0742

klantenservice@www.droomidee.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Een matras om bij weg te dromen!! Ik heb de 140x200 gekocht, Heerlijk!

  Veenerick Demmers Avatar Veenerick Demmers

  Fantastisch geslapen op deze heeeerlijke matrassen. Vannacht echt super geslapen. Heel erg blij met mijn nieuwe matras!!!!

  Elke Bastiaans Avatar elke bastiaans

  Topzaak. Ze deden meer moeite dan redelijk was om mij als klant tevreden te stellen, dit is gewoon een aanrader. Klantenservice waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

  Oscar Van Velsen Avatar Oscar van Velsen
 • Matras gekocht hier en weer heerlijk geslapen. Super service!

  Milou Hijmans Avatar Milou Hijmans

  Matras 140x200 Ligt super!

  Jamie Lee Sluijtman Avatar Jamie Lee Sluijtman

  Ik heb een 140x200 matras gekocht. Erg tevreden mee en goede nachtrust gehad.

  Tessa Gerrits Avatar Tessa Gerrits