Matras op maat nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet de matrasmaat hebt gevonden die jij zoekt. Dat is geen enkel probleem. Droomidee heeft daarvoor namelijk een oplossing bedacht: wij dachten als een klant zijn of haar gewenste matras niet vindt, dan maken we deze toch gewoon op maat! Op deze manier kan ook jij van jouw ideale Droomidee matras genieten.

Uiteraard zijn de matrassen die op maat gemaakt worden ook gewoon pocketvering matrassen. Je hebt niet alleen de keus uit verschillende maten, maar ook uit verschillende diktes. De matrassen op maat zijn vooral bedoeld voor degene die het gevoel heeft net wat zwaarder te zijn. Wij zorgen ervoor dat het matras zich aanpast aan de vorm van jouw lichaam, zodat je altijd optimaal ligt.

Matras Op Maat Home Hero Droomidee

Voorwaarden

Bij het laten maken van een matras op maat hanteren wij een aantal afwijkende voorwaarden. Omdat het matras speciaal voor jou gemaakt is, kan je deze niet retourneren. Bedenk dus goed welke maat het best bij jouw lichaam past.

Naast het niet kunnen retourneren, hanteren wij ook een afwijkende levertijd. De levertijd is namelijk tussen de drie en zes weken. Je zal dus een klein beetje geduld moeten hebben voordat je kunt genieten van jouw nieuwe matras. Ten slotte ontvang je enkel fabrieksgarantie bij de aanschaf. Gelukkig zijn de matrassen van uitstekende kwaliteit!

Matras op maat nodig?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen! Wij beantwoorden jouw vragen en staan 24/7 voor je klaar.

085 760 0742

klantenservice@www.droomidee.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Matras 140x200 Ligt super!

  Jamie Lee Sluijtman Avatar Jamie Lee Sluijtman

  Hebben de 140 x 200 matras gehaald en slapen de afgelopen weken heerlijk! Voorheen voelde ik elke beweging van mijn partner, maar nu gelukkig niet meer.

  Rosanne Veltkamp Avatar Rosanne Veltkamp

  180x200 matras gekocht. Ligt heerlijk comfortabel. Snelle levering. Zeker aan te bevelen. Slaap lekker!

  Jolanda Steeg Avatar Jolanda Steeg
 • Ik heb bij dit bedrijf het matras 180x200 gekocht. Wij hebben heerlijk geslapen op ons nieuwe matras.

  Bram Gietman Avatar Bram Gietman

  Na 5 jaar kreeg ik enorme rugklachten door de kuilvorming. Na het melden van de klacht hebben we een dag later een nieuw matras geleverd gekregen. Wat een super service! Super afhandeling! Fijn mailcontact! En een uitgerust mens op haar nieuwe matras! Alleen maar lof.

  Ilse Winkel Avatar Ilse Winkel

  Het matras van 90x200 ligt heerlijk. Ik stond iedere dag met rugpijn op maar sindsdien niet meer.

  Koen Verduijn Avatar Koen Verduijn