Hoe te betalen?

Wij vinden het belangrijk dat aankopen via het internet veilig en betrouwbaar moeten gebeuren. Dit is dan ook de reden dat je bij ons de vrije keuze hebt om uit meerdere betaalmethodes te kiezen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte manier van betalen beschikbaar.

 • Direct en veilig via jouw eigen bank betalen zonder extra kosten met iDEAL
 • Gespreid betalen met SprayPay
 • Betaling naar ons overmaken met een Bankoverschrijving
 • Binnen 14 dagen na ontvangst betalen met AfterPay
 • Betaal gemakkelijk en veilig achteraf met Klarna
 • Via een creditcard betalen met MasterCard / Visa
 • Betalen met de online betaaldienst PayPal
 • In termijnen betalen met de betaaldienst in3

Aan de deur contant of met pin betalen is helaas tijdelijk niet mogelijk.

Betaalmethoden Ideal Droomidee

iDeal

iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland. Deze betaalmethode is zo populair, omdat je veilig en gemakkelijk via jouw eigen bank kan betalen. Bovendien ontvangen wij de betaling direct, waardoor jouw bestelling sneller verwerkt wordt. Niet elke website mag iDeal aanbieden als betaalmethoden, wat ten goede komt van de betrouwbaarheid van de webshop.

Als website moeten iDeal betalingen ondergebracht worden bij een “internetkassa”. Deze internetkassa beschikt over beveiligde verbindingen, waarmee betalingen veilig verwerkt kunnen worden. Naast het veilig betalen, controleert een internetkassa altijd of een website ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en of de website aan alle eisen voldoet. Dat betekent dat niet zomaar iedere website in aanmerking komt voor het kunnen aanbieden van iDeal betalingen. Een aantal voorbeelden van internetkassa’s zijn: Sisow, ICEPAY, Targetpay, Mollie, Ogone en Multisafepay.

SprayPay – Gespreid betalen  

Spraypay is de allernieuwste betaalmethode waar Droomidee gebruik van maakt. Deze nieuwe methode zorgt ervoor dat jij als klant een product gespreid kan betalen. Je hoeft niet meer het gehele bedrag volledig in een keer af te rekenen.

Het is belangrijk om te weten dat je bij een betaling met SprayPay 10% rente over het totaalbedrag moet betalen. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen of je het bedrag wilt terugbetalen in een termijn van 12, 18, 24 of 36 maanden. Wanneer je vervolgens eerder en sneller aflossen, is dat mogelijk. Dat kan zonder extra kosten. Zo bepaal je zelf de looptijd van de terugbetaling.

Kies het artikel dat jij wilt kopen, kies op de betaalpagina Spraypay en zij rekenen het artikel voor jou af. Hierdoor kan je in termijnen terugbetalen. Na 30 dagen wordt de eerste maand geïncasseerd via een maandelijkse incasso. Zo wordt online winkelen een stuk eenvoudiger!

Betaalmethoden Spray Pay Logo 2 Droomidee
Betaalmethoden Afterpay Badge Blackonmint Droomidee

AfterPay – Veilig Achteraf Betalen 

AfterPay voert voor Droomidee het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf een computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail als er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Bij Droomidee is het mogelijk om te betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,00, indien je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kan je tot een bedrag van €1500,00 bestellen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooruitbetaling met bankoverschrijving 

Je krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door jou gewenste betaalwijze. Je verzoekt je bank door middel van een overschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over te schrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van jouw bestelling vindt plaats indien je het bedrag overmaakt naar ons IBAN-rekeningnummer. Vergeet niet het bestelnummer van de bestelling te vermelden. Dit nummer kan je terugvinden in de orderbevestiging. Bij de betaalmethode ‘Vooruitbetaling’ wordt de zending verzonden, zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wij de order kunnen verzenden. Betalingen zonder ordernummer nemen ook meer tijd in beslag.

Betaalmethoden Rsz Rsz Onder Rembours Droomidee
Betaalmethoden Klarna Svg Logo Droomidee

Klarna

Met Klarna kan je gemakkelijk op een later moment betalen. Op het moment dat jouw bestelling is verzonden, ontvang je de factuur via Klarna. Vervolgens kun je de betaling binnen 14 dagen via Klarna regelen.
Om een betaling te kunnen doen via Klarna log je in bij jouw Klarna-account, of maak je er eerst een aan. Vervolgens krijg je na de afronding van de bestelling een betaalverzoek in jouw account op Klarna.  Deze betaling kun je vervolgens voldoen op de manier naar jouw keuze.

 

MasterCard & Visa – Creditcard 

Bij Droomidee kan je betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Droomidee is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Zodra het bedrag verrekend is, worden wij door jouw bank geïnformeerd. Hierna wordt de bestelling direct verzonden.

Betaalmethoden Creditcard Droomidee
Betaalmethoden Paypal E1553559833135 Droomidee

PayPal

Als je in het bezit bent van een PayPal account, dan kan je deze betaalmethode gebruiken.

in3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies & check:
  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
 2. 1e betaling & verzending:
  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. 2e & 3e betaling:
  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Betaalmethoden In3 Blue Rgb Droomidee

Veilig online betalen

Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of CreditCard worden rechtstreeks doorgegeven aan het PayPal betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het versleutelen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet.

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen de privacy van onze klanten. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. Indien je nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van Droomidee, dan kan je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via ons contactformulier.

 • Na 5 jaar kreeg ik enorme rugklachten door de kuilvorming. Na het melden van de klacht hebben we een dag later een nieuw matras geleverd gekregen. Wat een super service! Super afhandeling! Fijn mailcontact! En een uitgerust mens op haar nieuwe matras! Alleen maar lof.

  Ilse Winkel Avatar Ilse Winkel

  Matras van 90x200 gekocht bij droomidee, heerlijk geslapen sinds dien!

  Frank Van Den Berg Avatar Frank van den Berg

  recent een matras gekocht van 90x200, nog nooit zo heerlijk geslapen

  Mika Avatar Mika
 • duidelijk en overzichtelijk site , bestelling was snel geleverd.. we kunnen weer lekker slapen!!

  Christiaan Folkert Tjallema Avatar Christiaan Folkert Tjallema

  In 2018 ons eerste matras ontvangen, sliep erg goed tot er kuilvorming onstond. Na contact met de klantenservice (Emma) heeft zij direct kosteloos een nieuw matras toegestuurd. Echter na 7 maanden weer last van kuilvorming. Na opnieuw contact te hebben gehad met de klantenservice ons volledige aankoopbedrag terug gekregen op onze rekening. Hele fijne klantenservice.

  Michael Haak Avatar Michael Haak

  Ons matras van Droomidee ligt echt heerlijk. Ons matras was aan vervanging toe en dit matras van 160x200 werd super snel geleverd! Wij slapen weer als roosjes.

  Patrick Beekvelt Avatar Patrick Beekvelt