Je bestelling wordt gratis bij jou thuis geleverd! Wanneer je op werkdagen vóór 21:00 besteld kan het Droomidee matras de volgende werkdag al worden verstuurd! Bestel je op een feestdag, of is de levering gepland op een feestdag, dan schuift de bezorgdag op naar de volgende werkdag.

Je matras wordt vacuüm verpakt en opgestuurd. Eenmaal bij jou thuis hoef je het matras alleen maar uit te pakken, zodat het matras zijn vorm kan innemen en kan acclimatiseren. Je kunt er al direct op slapen, echter kan het vier tot 14 dagen duren voordat het matras echt volledig zijn vorm heeft ingenomen en zijn volledige comfort kan bieden.

Let op: Door de grote omvang van de matrassen worden deze geleverd via een speciale bezorgdienst van DHL. Het is daarom niet altijd mogelijk om een tijdvlak te selecteren bij de levering. De bezorgdienst probeert jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar vanwege de grote omvang  kan jouw bestelling vertraging opleveren.

Ben je niet thuis?

Jouw nieuwe matras kan ook bij de buren worden geleverd, check wel even of de buren het voor je willen aannemen en laat een briefje achter op je deur voor de bezorger. Zo zorgen we er samen voor dat de bezorger niet voor niets voor je deur staat en er een nieuw bezorg moment moet worden ingepland.

Veelgestelde vragen

Wij bezorgen gratis in heel Nederland! Voor het bezorgen op de Waddeneilanden wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het eiland en de afmetingen van de bestelde product(en). Stuur ons een bericht voor meer informatie! Bezorging op de Waddeneilanden vindt uitsluitend plaats op dinsdag tot en met vrijdag, dit in verband met de openingstijden van de veerdienst.

Om onze matrassen voor de laagste prijs aan te bieden hebben wij afspraken gemaakt met onze vervoerder. Jouw bestelling wordt geleverd tot aan de eerste drempel. Woon je op een verdieping? Dan zullen we jouw bestelling bij de eerste drempel beneden afleveren. Maar geen zorgen, een 1-persoonmatras is maar 20kg!

Natuurlijk! Wij zorgen dat jouw matras bij het juiste afval terecht komt en gerecycled kan worden. Hiervoor brengen wij  50,- in rekening. Met deze service hoef je zelf niet met het matras te gaan slepen, wel zo makkelijk!

Je kunt in de checkout zelf een bezorgdag kiezen. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag. Ons transportbedrijf zal een mail met tracking code versturen voor de verdere informatie over de levering.

Indien een product op voorraad is geldt: Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis, met uitzondering van zaterdag. Bestel jij jouw product(en) op zaterdag? Dan komen wij jouw bestelling, indien het jou uitkomt, maandag leveren. 

Bij Droomidee heb je een ruime keuze uit diverse veilige betaalmethoden: Ideal, SprayPay, Bankoverschrijving, AfterPay, Klarna, MasterCard/Visa, PayPal en in3. 

Aan de deur contant of met pin betalen is ook mogelijk.

Lees meer over onze betaalmethoden.

Alle informatie over het retourneren kan je vinden door op retourneren te klikken.

Voor het bezorgen op de Waddeneilanden wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het eiland en de afmetingen van de bestelde product(en). Stuur ons een bericht voor meer informatie! Bezorging op de Waddeneilanden vindt uitsluitend plaats op dinsdag tot en met vrijdag, dit in verband met de openingstijden van de veerdienst.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem contact op

Klinkt als een Droomidee

Heb je lekker geslapen? Een alledaagse vraag met een heel belangrijk antwoord, want jouw slaap is bepalend voor je gezondheid. Lekker kunnen slapen is aan je dag en stemming onderhevig, maar de stabiele factor in je nachtrust is toch altijd je matras! Een serieuze zoektocht naar het ideale matras is dus sowieso een goed idee. Maar waar moet deze aan voldoen? Bij de aanschaf van een matras let je op de dikte, lengte, breedte en het soort schuim passend bij jouw lichaam en comfortbehoeften. Wij helpen je naar deze zoektocht!

Vind jouw matras