Over Droomidee

Droomidee is dé matrassen webshop voor jou! Wij helpen je bij het maken van een goede keuze en bieden je een service waar je blij van wordt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander waar een fijn matras én goede service aan moeten voldoen. We gebruiken alleen de beste Premium materialen zodat jij jarenlang kan genieten van een goede nachtrust zonder klachten! 

Alle matrassen worden gemaakt met aandacht voor het milieu. Tegelijkertijd streven we naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Hoe wij dit doen? We hebben een directe lijn met onze fabriek, verkopen exclusief online en we maken gebruik van geautomatiseerde processen. Je betaalt alleen voor de kwaliteit van het matras! Zo is de aanschaf van een goed matras voor een eerlijke prijs binnen handbereik. Wij laten jouw dromen écht uitkomen.

Waarom voor een Droomidee matras kiezen?

Een matras van Droomidee

Een matras van Droomidee is de beste keuze voor jou! Bij Droomidee profiteer je namelijk van onderstaande belangrijke voordelen.


DroomideeAndere matrasaanbieders
LevertijdVolgende dag iVaak meerdere weken
Garantie10 jaar i2-5 jaar
Proefslapen150 nachten iVaak korter
Milieubewust100% recyclebaar iIn meeste gevallen niet recyclebaar
PrijsLaag iGemiddeld of hoog
KlantbeoordelingUitstekend iGemiddeld of goed
Anti-allergisch & antibacterieelJa iVaak niet
MatraskernPocketvering iPocketvering of schuim
KwaliteitTopkwaliteit iWisselend

Voor ieder wat wils!

Bekijk matrassen
Bekijk matrassen
Bekijk matrassen

Koudschuim

Matrassen van koudschuim zijn veerkrachtig en geven je lichaam een goede ondersteuning. Het schuim dat wordt gebruikt staat ook bekend als High resilience, HR, wat hoge veerkracht betekend. Een koudschuim matras voert gemakkelijk vocht af en ventileert goed.

Traagschuim

Traagschuim kent meerdere benamingen, zo ken jij het misschien ook als memory foam of NASA-schuim. Dit schuim voert goed vocht af en heeft een goede ventilatie. Daarnaast onderscheidt het zich van andere matrassen door het feit dat het schuim zich geheel naar jouw lichaam vormt en hierdoor drukpunten voorkomt.

7 zone pocketvering

Onze matrassen zijn opgedeeld in 7 verschillende zones door middel van pocketveringen. Hiermee kunnen wij de zones laten verschillen van stevigheid en kan het matras zich optimaal aanpassen op jouw lichaam voor de ideale ondersteuning.

 • In 2018 ons eerste matras ontvangen, sliep erg goed tot er kuilvorming onstond. Na contact met de klantenservice (Emma) heeft zij direct kosteloos een nieuw matras toegestuurd. Echter na 7 maanden weer last van kuilvorming. Na opnieuw contact te hebben gehad met de klantenservice ons volledige aankoopbedrag terug gekregen op onze rekening. Hele fijne klantenservice.

  Michael Haak Avatar Michael Haak

  Ik heb bij dit bedrijf het matras 180x200 gekocht. Wij hebben heerlijk geslapen op ons nieuwe matras.

  Bram Gietman Avatar Bram Gietman

  Hallo Bij deze alle lof voor Droomidee Matrassen Ik heb zelf geweldige ervaring met dit bedrijf! Door mijn Handicap heb ik 2 keer een ander gehad maar helaas zonder resultaat, Ze hebben het keurig netjes met mij afgehandeld! Waar vindt men nog zo goede service? Heb het laatste Matras nog mogen behouden tot dat ik een ander had. Ook heb ik het hele bedrag terug ontvangen! Nogmaals alles naar wens verlopen, wat een super goed adres!! Gegroet, Annemie Beeris

  Annemie Beeris Avatar Annemie Beeris
 • Top kwaliteit! Matras (180x200) ligt nog altijd heerlijk en gaat lang mee. Fijne winkel! Zeker een aanrader.

  Noemi Monteiro Wienk Avatar Noemi Monteiro Wienk

  We hebben hier enkele weken terug een héérlijk matras gekocht van 180 x 200. Zojuist ook voor onze jonge dochter een passend matras besteld, ze kan niet wachten! En wij ook niet, want ze wil nu nog iedere nacht bij ons op het matras erbij ;-). Overigens ook erg tevreden over de service en adviezen.

  Eline Theeuwen Avatar Eline Theeuwen

  Het matras van 90x200 ligt heerlijk. Ik stond iedere dag met rugpijn op maar sindsdien niet meer.

  Koen Verduijn Avatar Koen Verduijn